Bloombol - logo

De wintermaanden zijn bijna voorbij en het voorjaar komt eraan. Tijd om de donkere dagen achter je te laten en weer te genieten van de lente. Een van de manieren om alvast een beetje voorjaarsvreugde in huis te halen is door het kopen van een hyacint. Bij bloembol kun je hyacinten bestellen in verschillende kleuren en maten. In deze blog lees je alles over het kopen van een hyacint bij bloembol.

bloombol - bloembollen kopen

Hyacinten in verschillende kleuren

Bij bloembol kun je terecht voor verschillende kleuren hyacinten. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke blauwe hyacint of ga voor een opvallende roze variant. Er zijn ook tweekleurige hyacinten verkrijgbaar, zoals de blauw-witte of roze-witte hyacint. Een hyacint in huis zorgt niet alleen voor kleur, maar ook voor een heerlijke geur.

Maten van hyacinten

Hyacinten zijn er in verschillende maten. Zo kun je kiezen voor kleine hyacinten in een potje of bakje, maar ook voor grote hyacinten in een mooie vaas. Een groot voordeel van hyacinten in een potje of bakje is dat deze ook geschikt zijn als cadeau. Zo kun je iemand verrassen met een mooie hyacint in een bijpassend potje.

Verzorging van hyacinten

Om optimaal van je hyacint te kunnen genieten is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Zet de hyacint op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Geef de hyacint regelmatig water, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt. Wanneer de hyacint is uitgebloeid kun je deze afknippen. Als je de bol nog wilt bewaren tot volgend jaar, bewaar deze dan op een koele, droge plek.

Hyacinten bestellen bij bloembol

Bij bloembol kun je hyacinten bestellen zonder de deur uit te hoeven. Zoek de hyacint uit die je graag wilt hebben en voeg deze toe aan je winkelwagen. Je kunt ervoor kiezen om meerdere hyacinten van dezelfde kleur te bestellen of juist te mixen en matchen. Bestel je voor 12:00 uur, dan worden de hyacinten dezelfde dag nog verzonden.

Haal het voorjaar in huis

Met een hyacint haal je het voorjaar in huis. Niet alleen zorgt de hyacint voor kleur en geur, ook straalt deze plant een heerlijke lentesfeer uit. Als je de hyacint goed verzorgt, kun je er zelfs meerdere jaren plezier van hebben. Bestel nu een hyacint bij bloembol en geniet binnenkort van deze prachtige voorjaarsbloeier.

Een hyacint is een mooie plant die zorgt voor kleur, geur en lentesfeer in huis. Bij bloembol kun je hyacinten bestellen in verschillende kleuren en maten. Verzorg de hyacint goed en je kunt er meerdere jaren plezier van hebben. Bestel nu een hyacint bij bloembol en haal het voorjaar in huis!

Door Redactie