https://praktijkfeel-it.nl helpt je met het informeren van massages

Bij een massage worden vooral je spieren los gemaakt. Een massage kan gebruikt worden voor relax maar ook voor sporten of sportblessures. Het maakt je lichaam soepeler en minder gespannen. Om de werking van een massage langer te laten duren kan je er voor kiezen om na de sessie tape te plakken. Deze flexibele tape is makkelijk aan te brengen en wordt vaak ook gebruikt voor een blessure. Op https://praktijkfeel-it.nl kan je hier wat meer informatie over vinden.

https://praktijkfeel-it.nl

Mentale gezondheid

Naast de relax en sport massages werkt een massage ook voor je mentale gezondheid. Het verlaagt namelijk stress en anxiety. Dit gebeurd omdat er stoffen uit je lichaam komen die hetzelfde effect geven alsof je pijnstillers inneemt. De connectie tussen de massage en persoon kan vaak ook gezien worden als een vorm van support. 

Verschillende soorten massage technieken

Tijdens de massage kunnen verschillende technieken worden toegepast. Deze worden nog wat breder uitgelegd op de site https://praktijkfeel-it.nl. Je hebt namelijk de meest bekende massage die gedaan wordt met de hand. Hierbij duwen, knijpen en tikken ze op de huid. Bij een massage waarbij je er dieper in wil gaan worden vaak ook ellebogen en duimen gebruikt. Hierbij duwen ze harder en maken ze een langzamere beweging. Ook heb je een massage die gedaan wordt met hete stenen. De warmte van de stenen voelen vaak fijn aan. Ze worden vaak geplaatst op je rug, palmen en achter armen. Ook wordt het gebruikt om je er mee te masseren. Ze gebruiken dan de stenen als een soort duw middel. Voor alle massages zou je olie kunnen gebruiken om de massage soepeler te laten gaan en om minder pijn te creëren. 

Door Redactie