We zijn allemaal wel bekend met de normale gordijnen die bij iedereen op de kamer of woonkamer hangt maar wat als ik zeg dat er een veel beter en mooier alternatief is voor deze grote gordijnen die veel ruimte in beslag nemen namelijk: rolgordijnen!

Veel keuze voor elk raam en huis 

De rolgordijnen (ook wel een overgordijn) zijn beschikbaar voor bijna elk raam, zo zijn er gordijnen voor bijvoorbeeld dakvensters en andere ramen. Voor alle gordijnen zijn veel verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een gordijn met lichtdoorlatende stof of juist met verduisterende stof. Als je kiest voor een gordijn op je slaapkamer kan je bijvoorbeeld beter een verduisterende stof kiezen zodat je in de ochtend nog kan door slapen. 

Je kan met de gordijnen ook kiezen voor gordijnen met een printje erop. Hier kan je dus bijvoorbeeld een printje kiezen die past bij je kamer of je huis en dat dan laten meespelen door het huis heen in plaats van een saai gordijn. Als je kijkt naar de catalogus van bijvoorbeeld gordijnenhuis.nl zie je dat er veel verschillende kleuren en printjes mogelijk zijn voor een maatschappelijke prijs. 

Makkelijker dan normale gordijnen 

Een groot voordeel van overgordijn is dat het een stuk makkelijk schoon te maken is dan een normaal gordijn. Een overgordijn neemt minder ruimte in beslag en kan je met een doekje afnemen, dit is niet mogelijk met een normaal gordijn.  

Door Redactie