Logo-Activeclubdenhaag.nl

Wil jij je ook lekkerder in je vel voelen en daarom aan de slag in een sportschool? Dan kun je je nu aanmelden via www.activeclubdenhaag.nl/! Dit is namelijk een active club waar jij voor veel meer zaken terecht kunt dan alleen sporten. Je kunt hier namelijk ook terecht om te ontspannen. Dat is heerlijk wanneer jij een drukke werkdag achter de rug hebt. Je kunt dan eerst een uurtje gaan sporten en vervolgens heerlijk ontspannen in de sauna. Zo zweet je niet alleen alles eruit, maar kun je ook je hoofd legen van deze drukke dag. Zo kun jij er weer goed tegenaan en zul jij je een stuk beter voelen! Klik hier om een kijkje te nemen op de website en om zo zelf de voordelen te ervaren. 

Kan ik mij online aanmelden? 

Wanneer jij je online wilt aanmelden bij deze active club, dan kun je dat doen via www.activeclubdenhaag.nl/. Daar vind je een online formulier waar jij je kunt aanmelden voor deze club. Daar lees je ook wat je allemaal moet invullen en of je daar nog wat bestanden moet bijvoegen. Klik hier om naar de website te gaan en om het aanmeldformulier te bekijken. Heb jij vragen over het formulier of kom je er niet uit? Dan kun je telefonisch contact opnemen met de active club of je kunt een e-mail sturen. 

Kan ik mij ook op locatie  aanmelden? 

Wanneer het jou niet kunt om je aan te melden via www.activeclubdenhaag.nl/, dan kun je er ook voor kiezen om dit op locatie te doen. Er is altijd wel een medewerker aanwezig die jou kan helpen tijdens je inschrijving. Deze hulp is ook erg handig wanneer jij niet goed weet waar je wat moet invullen. Klik hier om te kijken wat de openingstijden van deze active club zijn. Dan kun je op ieder door jou gewenst moment een bezoek brengen aan de active club, om je vervolgens in te schrijven bij de receptie. Heb je nog meer vragen? Dan kun je die tijdens je inschrijving stellen aan de receptioniste. 

Door Redactie