Wil jij ook op een moderne manier een feest vieren in de buitenlucht? Kijk dan voor stretchtent verhuur. Dit is een handige manier om droog en beschut een feestje te kunnen vieren. Lees hieronder wat het inhoud.

Waarom een stretchtent?

Er zijn heel veel redenen om op te noemen hiervoor. Je kunt namelijk van een stretchtent verhuur gebruik maken als jij een feest of evenement gaat geven in de buitenlucht. Het is een hele stevige tent en zo kun je met een gerust hart jouw feest geven. Ook kun je er zelf van gaan genieten. Stel het weer is niet zo goed als wat van tevoren gedacht was, kun je de gasten toch allemaal droog laten staan onder deze stretchtent. Je kunt dus bij verschillende bedrijven kijken om deze prachtige tent te huren. Om het feest nog specialer te maken kun je ook een Sarahpop huren. Het zorgt voor nog meer versiering van het feest en je kunt ook duidelijk maken waarvoor iedereen hier is gekomen. 

Mogelijkheden bij poppen

We horen het allemaal wel. Als iemand 50 jaar is geworden, gaan ze een Sarahpop huren. Dit is natuurlijk heel leuk voor de versiering en ook makkelijk te regelen. Er zijn verschillende keuzes in poppen. Je hebt bepaalde thema’s. Er zijn Tiroolse poppen, feestende poppen, shoppende poppen en ook poppen die zitten op een scootmobiel. Voor iedereen zit er dus wel wat passends tussen. Je hebt ook mannelijke en vrouwelijke poppen. Dit wordt voor de mannen een Abraham genoemd en voor de vrouwen wordt het een Sarah genoemd. Je kunt ook deze poppen huren als je geen 50 jaar bent geworden. Er zijn nog andere mogelijkheden. Je kunt namelijk bij sommige poppen het ronde bordje met 50 vervangen door een ander getal. Deze getallen liggen tussen de 20 tot 40, 45, 50, 60, 65 en 70 jaar. Deze poppen kun je dus voor de meeste verjaardagen wel neerzetten als versiering. Ze zijn er voor binnen en buiten dus met slecht weer en een binnenfeest kan je de pop ook er neer zetten. 

Door Redactie