Mijn vader is sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij wilde graag dat zijn bedrijf op het internet sneller en beter naar voren zou komen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar online marketing Rotterdam om een marketingbureau bij ons in de buurt te vinden dat mijn vader hierbij zou kunnen helpen. 

Erg veel marketingbureaus in Rotterdam

Toen we op het internet op zoek gingen naar online marketing Rotterdam kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen marketingbureaus bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Dutch Blue ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk super goed en overzichtelijk. Op de website is ook  zeer veel informatie te vinden voor de diensten die het bedrijf aanbiedt. Na het lezen van de informatie besloten we om eerst op het internet op zoek te gaan naar reviews van voorgaande klanten. Op het internet vonden we vervolgens zeer veel reviews van voorgaande klanten die erg tevreden zijn over dit bedrijf. Dit sprak mij en mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken.

online marketing Rotterdam

Zeer tevreden met de resultaten

Tijdens het gesprek heeft mijn vader de situatie uitgelegd en legde het bedrijf alles uit wat zij aan te bieden hebben. Na het gesprek besloot mijn vader om dit bedrijf in te huren voor zijn online marketing. We zijn inmiddels een aantal weken verder en er zijn al erg grote resultaten geboekt. Daarom zijn we allebei ook zeer tevreden over het bedrijf en raden we Dutch Blue aan iedereen aan die op zoek is naar een goed marketing bureaus in Rotterdam.

Door Redactie