Ben je op zoek naar een leuk museum Nederland en ben je een liefhebber van kunst? Dan raad ik je aan om eens een bezoek te brengen aan het Musée Lalique in Doesburg. Dit museum is vernoemd naar René Lalique. Hij was een glaskunstenaar en edelsmid die leefde van 1860 tot 1945. 

Het arrangement in het museum 

Heb je behoefte naar meer dan alleen een vrijblijvend bezoek aan het museum? Dan is een arrangement misschien wel wat voor jou. Veel bezoekers willen meer diepgang tijdens het bezoek aan dit leuke en leerzame museum Nederland een prosecco arrangement met prosecco ontvangst en een luxe lunch een leuk alternatief. Je wordt dan ontvangen in de concertzaal van het museum onder het genot van een lekker glaasje prosecco en je een lezing van de conservator zult ontvangen. Na afloop van de lezing kan je gebruik maken en genieten van de luxe lunch die het museum voor heeft bereid. Daarna zal je onder begeleiding een rondleiding door de museum krijgen. 

museum-arrangement

De Hanzestad Doesburg

Het Musée Lalique is gelegen in de Hanzestad Doesburg. Je kunt na het bezoek aan het museum een wandeling door deze stad maken waar veel leuke cafeetjes te vinden zijn. Veel bezoekers maken echter ook gebruik van een break and breakfast of het hotel aan de kade. Een bezoek aan het musée Lalique is een gezellig uitje voor het hele gezin. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.

Door Redactie