Mijn vader wilde graag zijn woning verkopen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar taxatie Utrecht om een goede makelaardij te vinden die de woning van mijn vader zou kunnen taxeren. Nadat we een tijdje op het internet op ze waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Gusto  Casa on het meeste aan. 

Makelaar

Een erg goede en vooral overzichtelijke website 

Nadat we een tijdje hadden gezocht op taxatie Utrecht kwamen we terecht op de website van Gusto Casa. De website van deze makelaar is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van deze makelaar is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt ten aan te bieden heeft. Ook zijn er erg positieve reviews over de makelaardij te vinden. Dit sprak mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact op te nemen voor een taxatierapport voor zijn woning. 

Zeer tevreden over de taxatie van zijn woning 

De makelaardij kon het huis van mijn vader al erg snel taxeren. Mijn vader is zeer tevreden met de taxatie omdat deze hoger is dan hij had verwacht. 

Door Redactie