Ben je op zoek naar een bedrijf dat mooie vloeren en raamdecoratie aanbiedt? Dan ben je bij Kennemerland Homedeco aan het goede adres. 

Een zeer goede en overzichtelijk website 

Ik was zelf namelijk op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf dat mooie vloeren aanbeet omdat ik de vloer in mijn woonkamer graag wilde vervangen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en aan aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Kennemerland Home Deco. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. op de website is ook erg veel informatie over het bedrijf en de producten te vinden die mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om een bezoek aan de winkel te brengen om een mooie nieuwe vloer bij dit bedrijf te kopen. 

Egger_Headers_Palladino_3

Zeer tevreden over mijn nieuwe parket vloer

Het bedrijf biedt zeer veel verschillende vloeren aan en nadat ik een aantal vloeren met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe parketvloer. De vloer werd erg snel geleverd en ik gelegd. Mijn woonkamer ziet er door de nieuwe vloer super mooi uit en daarom ben ik ook erg tevreden over Homedeco.

Door Redactie