Ik ging een aantal weken geleden op het internet op zoek naar een rijschool bij mij in de buurt. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op de website van rijschool Westeraam.

Een zeer goede en overzichtelijke website

Toen ik terecht kwam op de website van rijschool Westeraam kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de rijschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De rijschool heeft onder andere en erg hoog slagingspercentage wat mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om contact met de rijschool op te nemen om te beginnen met rijlessen. 

Autorijles

Zeer goede klik met mijn rijinstructeur

Ik had al direct een erg goede klik met mijn rijinstructeur. Hij legde alles erg vriendelijk en uitgebreid uit. Ik ben inmiddels een aantal weken verder en ik heb het autorijden al aardig onder de knie. Daarom ben ik ook zeer tevreden voe rijschool Westeraam. Ik raad de rijschool daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede rijschool dat betaalbare tarieven hanteert voor de rijlessen die zij aanbieden. 

Door Redactie