Ballistol staat bekend als een van de beste reinigingsproducten in de jachtindustrie. De naam Ballistol komt voort uit; Ballistische olie. Met hun reinigingsmiddel houdt Ballistol al jarenlang wapens schoon. Deze olie is ontwikkeld in de eerste wereldoorlog in Duitsland en is tot hedendaags een allround reinigingsmiddel voor militaire geweren. Met de simpele spray gebruikt u het middel simpel en snel op jouw wapens waardoor ze altijd net en onderhoudt blijven.

Toepassingen

Ballistol spray is ontwikkeld voor het reinigen, schoonmaken en beschermen van vuurwapens. Doordat de olie alkalisch is zorgt het ervoor dat milde zuren zoals bijvoorbeeld handzweet neutraliseert. Het middel lost kruitslijm en verbrandingsresten op en beschermt jouw wapen. Dit middel is perfect voor jachtwapens en luchtbuksen. Ballistol kan ook gebruikt worden voor het onderhouden van natuurrubber wat je vaak op jacht laarzen vindt. Dankzij unieke eigenschappen dekt de spray de kleinste hoekjes en kiertjes waardoor u uw wapens makkelijk schoon houdt. Daarnaast kan het ook gebruikt worden om mechanische toepassingen vloeiender te maken. Door de unieke eigenschappen verhard de olie niet! Voor alle Ballistol producten check je https://www.jachtloods.nl/ballistol/. 

Onderhoud jouw geweren

Als jager/sportschutter onderhoud je jouw wapens uiteraard goed en geen middel is daar beter voor geschikt dan Ballistol. Met jarenlang gebruik door voorgaande schutters is het een vertrouwd merk geworden onder de sportliefhebbers en klanten. Ballistol biedt met name olie-sprays aan voor uw wapens en de eerder vernoemde extra toepassingen. Nog niet overtuigd? Check deze uitgebreide review over Ballistol op YouTube. 

Door Redactie