Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn ouders verhuisden naar onze nieuwe woning. De tuin lag er echter erg slecht bij en daarom gingen we ook op het internet op zoek  naar een goed hoveniersbedrijf bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we terecht op de website van Schouten Hoveniers.

Zeer veel inspiratie op de website van Schouten Hoveniers

De website van het bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook is er erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook zijn er een aantal afbeeldingen te vinden met inspiratie. De informatie en de afbeeldingen spraken ons allemaal erg aan waardoor mijn odeurs beltonen om contact met het bedrijf op te nemen. 

Tuinaanleg

Zeer tevreden met het resultaat

Toen mijn ouders contact met Schouten Hoveniers opnamen werden zij erg vriendelijk geholpen. Ook konden we al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek hebben mijn ouders al hun wensen op tafel gelegd. Het bedrijf stelde vervolgens een offerte op die mijn ouders erg aanspraken. De tuin is inmiddels klaar en we zijn allemaal erg tevreden met het resultaat. 

Door Redactie