Ik woon sinds een aantal weken in mijn nieuwe woning in Almere. De vloer in de woonkamer wilde ik echter nog wel graag vervangen door een mooie laminaat vloer. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat mooie vloeren aanbiedt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op de website van Directfloor.

Een zeer groot aanbod in verschillende vloeren 

De website van Directfloor is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillende vloeren. De vloeren die het bedrijf aanbiedt worden ook aangeboden voor een erg voordelige prijs. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot een aankoop van een laminaat vloer.

PVC Click

Zeer tevreden met het resultaat

De vloer die ik bij het bedrijf had gekocht werd erg snel geleverd en was gemakkelijk om te leggen. Mijn woonkamer ziet er voor de nieuwe vloer een stuk beter uit. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Directfloor en raad ik het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar mooie vloeren voor een voordelige prijs. 

Door Redactie