Mijn vader is een aantal dagen geleden verhuisd naar zijn nieuwe woning in Nijmegen. Hij wilde de tuin echter nog wel graag opnieuw betegelen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat mooie stenen aanbiedt. Nadat we een tijdje op het interen op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Steenhandel Kan

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website

De website van Steenhandel Kan is erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor een besloten om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

bestrating

Zeer mooie en voordelige tegels

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillen tegels. Nadat we een aantal tegels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De tegels werden erg snel geleverd en de tuin ziet er door de nieuwe tegels nu erg mooi uit. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over de tegels die mijn vader heeft gekocht bij Steenhandel kan. 

Door Redactie