Ik ben een aantal maanden geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Eindhoven. De kozijnen van de woning waren echter wel rot. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een timmerbedrijf dat goede kozijnen maakt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op de website van Timmerbedrijf van de valk.

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website 

Toen ik terecht kwam op de website van Timmerbedrijf van de valk. De website van het bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf heeft echt passie voor hout waardoor zij altijd goed werk zullen leveren. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een offerte op te vragen bij het bedrijf. 

kozijnen

Een zeer aantrekkelijke offerte 

De offerte sprak mij erg aan waardoor ik besloot om nieuwe kozijnen bij het bedrijf te kopen. De kozijnen werden erg snel geplaatst en ik ben zeer tevreden over het resultaat. daarom raad ik het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar nieuwe kozijnen.

Door Redactie